onsdag den 7. december 2011

Bøfkage. (lille bradepande)

Her er familiens ynglings chokoladekage.. Hvis man undlader "bøffen" (kokos glasuren), så er det en super god kage at overtrække med fondant evt. med mousse imellem. Hvis kagen skal skæres til, så er det en fordel at bage den dagen før, så er den god og krummefast at skære i.

1. Pisk 500 g sukker og 4 æg lyst.
2. Tilsæt 4 tsk bagepulver, 4 tsk vanilje sukker, 3 spsk cacao og 450 g mel.
3. Rør det hele sammen med 3 3/4 dl mælk.
4. Tilsidst røres 300 g smeltet margarine i dejen.

HVIS MAN VIL GØRE KAGEN EKSTRA LÆKKER, KAN MAN TILSÆTTE 150 G GROFT HAKKET CHOKOLADE..

Bages ved 190 grader i ca 20-25 min.

Bøf glasur:
200 g margarine,
7 spsk kaffe,
2,5 spsk cacao,
3 tsk vanilje,
125 g kokosmel,
375 g flormelis.

Alle ingredienser varmes i en gryde, kommes på kagen, når den er afkølet.

1 kommentar:

  1. Mener at ovennævnte kage også er kendt under navnet "Den du ved nok".

    SvarSlet